A.Λ.Μ.Α. ΑΙΓΙΟΥ

Αγωνιστική Λέσχη
Μηχανοκίνητου Αθλητισμού
Αιγίου

Ολοκληρωθηκε η διημερη εκθεση της ΑΛΜΑ Αιγιου

Στα πλαίσια της διάδοσης του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και τη σημασία της Οδικής Ασφάλειας στην Αιγιάλεια (και όχι μόνο), η Α.Λ.Μ.Α – ΑΙΓΙΟΥ (Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου) σε συνεργασία με την ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ και το Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας, διοργάνωσε με επιτυχία έκθεση Μηχανοκίνητου ενδιαφέροντος με την ονομασία “Aigio Auto Moto Festival”. Η Έκθεση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Αυγούστου 2017 στο παλιό λιμάνι Αιγίου και στην εκδήλωση έλαβαν μέρος αυτοκίνητα αγωνιστικά, βελτιωμένα, dragster, drift, κλασσικά, αντίκες, 4Χ4, μοτοσυκλέτες και κάθε τύπου όχημα για χρήση.

Παράλληλα, είχαν στηθεί περίπτερα επαγγελματιών του χώρου με ενδιαφέρουσες προτάσεις και προϊόντα για την μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο, ενώ στα πλαίσια των 10 χρόνων, από την ίδρυση της ΑΛΜΑ-ΑΙΓΙΟΥ και για πρώτη φορά στην Αιγιάλεια, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ ) “Πάνος Μυλωνας” οι οποίοι μίλησαν για οδική ασφάλεια.

Στη διάθεση του κοινού υπήρχαν εξομοιωτές για να γίνει κατανοητή η σημασία της ζώνης ασφαλείας, του κράνους και γενικά ότι έχει να κάνει με την ασφαλή οδήγηση. Την έκθεση επισκέφτηκε πλήθος κόσμου που έμεινε εντυπωσιασμένος από τα αυτοκίνητα και την όλη διοργάνωση ενώ το βράδυ της Κυριακής έγιναν απονομές αναμνηστικών και η Έκθεση ολοκληρώθηκε με την τελετή λήξης.