A.Λ.Μ.Α. ΑΙΓΙΟΥ

Αγωνιστική Λέσχη
Μηχανοκίνητου Αθλητισμού
Αιγίου

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity: Attica Classic Rally 2024: Υψηλή ποιότητα και συναγωνισμός

Δυνατό ξεκίνημα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Regularity στην Αττική.

Η ΑΡΤΕΜΙΣ διοργάνωσε τον πρώτο αγώνα του αναβαθμισμένου πρωταθλήματος Regulatiry της ΟΜΑΕ για το 2024, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου με συντελεστή 1.5. To Attica Classic Rally συγκέντρωσε 27 από τα κορυφαία πληρώματα Regularity τα οποία οδήγησαν οχήματα που έχουν αφήσει εποχή, στα 240 χιλιόμετρα της διαδρομής. Ο έντονος ανταγωνισμός φάνηκε από την πρώτη στιγμή με τα τις θέσεις να αλλάζουν συνεχώς και διαφορές ελάχιστων δευτερολέπτων.

Attica Classic Rally

Είναι χαρακτηριστικές επιδόσεις που δείχνουν το αυξημένο επίπεδο του Ελληνικού Regularity, με πληρώματα να ολοκληρώνουν δοκιμασίες ακριβείας πολλαπλών αλλαγών ταχυτήτων και 14 δορυφορικές μετρήσεις, με σύνολο ποινών λιγότερο από δύο. Με εκκίνηση από το ΟΑΚΑ, δέκα δοκιμασίες ακριβείας (Μελετάκι, Μέγαρα, Μάζι, Άνω Αλεποχώρι, Αγ. Άννα, Καντήλι, Στεφάνη, Φυλή, Ασπρόπυργος) και σχεδόν επτά ώρες αργότερα ο αγώνας κατέληξε στην Άνοιξη για το γεύμα και την απονομή.

Νικητές του αγώνα και πρώτοι στην Cat J1/J2 οι Χατζηκωνσταντίνου Χρίστος / Δημακαρέας Μανόλης (Ford Fiesta 1984  Cat J1/J2) οι οποίοι έκαναν μια αψεγάδιαστη παρουσία και συγκέντρωσαν συνολικά μόλις 29.5 βαθμούς ποινής έχοντας κερδίσει την πρωτιά σε 3 δοκιμασίες.

Δεύτεροι γενικής και πρώτοι στην Cat I το πλήρωμα των Μουστάκα Σπυρίδων / Μαθιού Μανσόλα (Alfa Romeo Alfasud 1.5ti 1978 Cat I) με 40 βαθμούς ποινής και νίκη σε 4 δοκιμασίες.

Attica Classic Rally

Τρίτο πλήρωμα και πρώτοι στην Cat G οι Τσιόγκας Χρήστος / Κολλιόπουλος Σωτήρης(Ford Escort RS2000 1968 Cat G) σταθερά ανερχόμενοι διεκδίκησαν επίμονα τη θέση απο τους τέταρτουςΦαρμάκη Κυριάκο / Αθανασοπούλου Μαρία (Volvo 122s Amazon 1963 Cat F).

Attica Classic Rally

Την πρώτη εξάδα έκλεισαν τα πληρώματα των Κεφαλά Πέτρου / Κεφαλά Αθανάσιου (VW Golf MK1 Gli Cabrio 1984 Cat J1/J2) και Μετρινού Άκη / Κυπραίου Γεράσιμου (Ford Fiesta 1981 Cat I).

Attica Classic Rally
Attica Classic Rally

Στις επιμέρους κατηγορίες είχαμε νικητές και τους Σωτηρόπουλο Ασημάκη / Σουφρίλα Ευθύμιο (BMW 1602 1972 Cat H), Καριώτη Αναστάσιο / Δίπλαρο Γεώργιο (Toyota Corolla 1991 J3) και Μουρίκη Αλέξανδρο / Κουνέλη Άγγελο (Fiat Cinquecento 1995 YT).

Attica Classic Rally

Το αναβαθμισμένο πρωτάθλημα της ΟΜΑΕ έχει θέσει τον πήχη ψηλά με πολλαπλές μετρήσεις, ακρίβεια μετρήσεων στο μέτρο, άμεσα αποτελέσματα, χορταστικές Δοκιμασίες και συμπυκνωμένους αγώνες υψηλού συναγωνισμού αλλά πάντα στη φιλοσοφία του regularity με σεβασμό στα Ιστορικά αυτοκίνητα, ικανοποιώντας τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Attica Classic Rally

Περαιτέρω δε τα Σωματεία ΑΡΤΕΜΙΣ, ΑΛΑΚ και ΑΛΜΑ Αιγίου (που έχουν αναλάβει 4 αγώνες του πρωταθλήματος) έχουν συμφωνήσει για το 2024 να προσφέρουν το ίδιο υψηλό επίπεδο τεχνικής οργάνωσης με διαφορετικές πινελιές που μπορούν να προσφέρουν οι τοπικές διαδρομές.

Attica Classic Rally

Η οργάνωση ευχαριστεί όλα τα πληρώματα που την τίμησαν με την παρουσία τους και σας καλεί τόσο στην υπόλοιπη εξέλιξη του πρωταθλήματος όσο και στον τελικό της χρονιάς στις 14-15 Δεκεμβρίου που διοργανώνεται από την ίδια.

Attica Classic Rally

Πίνακας ανακοινώσεων: https://artemissportsclub.gr/attica/

H σελίδα του αγώνα στο FB: https://www.facebook.com/events/1069590200987430

Αναλυτικά Αποτελέσματα στο: https://sportstiming.gr/live/results/auto/regularity/REG24ACR/

Δείτε τα αποτελέσματα στα επισυναπτόμενα αρχεία.

Attica Classic Rally

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ACTIONSTUDIOGR