A.Λ.Μ.Α. ΑΙΓΙΟΥ

Αγωνιστική Λέσχη
Μηχανοκίνητου Αθλητισμού
Αιγίου

Δ.Τ. Νο1 «Η Ε.Δ. Φτερη επιστρεφει!!!»

Η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου (Α.Λ.Μ.Α.) μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ διοργανώνει για 6η συνεχόμενη χρόνια το 6ο RALLY SPRINT ΑΙΓΙΟΥ στις 27-28 Ιουνίου 2015 στην πολύ γνωστή και αγαπημένη κατηφορική ειδική διαδρομή της Φτέρης.

Ο αγώνας προσμετρά στο Ασφάλτινο Έπαθλο Πελοποννήσου και στο Έπαθλο Νέων, με την πόλη του Αιγίου να αποτελεί το κέντρο του αγώνα και την κατηφορική ειδική της Φτέρης, να αποτελεί το πεδίο των μαχών για τους αγωνιζόμενους. Η ειδική διαδρομή έχει μήκος 17.1 χλμ και θα πραγματοποιηθεί δύο φορές, οπότε τα συνολικά απολαυστικά αγωνιστικά χιλιόμετρα φτάνουν τα 34.2 χλμ. και τα συνολικά χιλιόμετρα του αγώνα τα 76.68 χλμ.

Το Σάββατο 27 Ιουνίου από τις 16:00 – 19:00 θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στο ΙΚΤΕΟ ΑΙΓΙΟΥ AUTOVISION στην περιοχή Ρυάκια Αιγίου και στη συνέχεια τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν στην πλατεία Ψηλών Αλωνιών στο Αίγιο, για την τελετή της πανηγυρικής εκκίνησης που ξεκινά στις 21:00 στον χώρο της πλατείας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής ώρα 10:00. Ο τερματισμός θα γίνει το μεσημέρι περίπου ώρα 15:00, την ίδια ημέρα, στην πλατεία των Ψηλών Αλωνίων.

Μείνετε συντονισμένοι για επόμενα δελτία τύπου με περισσότερες πληροφορίες από το αθλητικό σωματείο της ΑΛΜΑ ΑΙΓΙΟΥ.

 

Γραφείο Τύπου

ΑΛΜΑ – Αιγίου

ΔΤ1 6ο Ραλλυ Σπριντ Αιγίου 2015 – ΑΛΜΑ

1 thought on “Δ.Τ. Νο1 «Η Ε.Δ. Φτερη επιστρεφει!!!»”

Comments are closed.