A.Λ.Μ.Α. ΑΙΓΙΟΥ

Αγωνιστική Λέσχη
Μηχανοκίνητου Αθλητισμού
Αιγίου

ΕΚΔΗΛΩΣΗ: ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2015

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Αθλητική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΛΜΑ) Αιγίου το βράδυ της Κυριακής, στα γραφεία της λέσχης στην οδό Σωτηρίου Λόντου. Το Δ.Σ., τα μέλη και πολλοί φίλοι του Αθλητικού Σωματείου αντάλλαξαν απόψεις και ευχές για μια νέα ακόμα πιο εποικοδομητική χρονιά. Κατά την διάρκεια της βραδιάς έγινε και η απονομή στην αθλήτρια Μαριάννα Καλογηράτου, η οποία ως συνοδηγός του Γιάννη Καλαϊτζιάν, κατέκτησε την τρίτη θέση της κλάσης Α8, για το πανελλήνιο κύπελλο αγώνων ασφάλτου.
Η δήλωση του προέδρου κ. Κώστα Μίχαλου, για την πρόθεση της ΑΛΜΑ να εντάξει την ειδική διαδρομή “Φτέρη” (κατηφόρα) στο φετινό αγώνα του σωματείου στις 28 Ιουνίου, προκάλεσε το χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Η ΑΛΜΑ τα τελευταία χρόνια διοργανώνει τον αγώνα της,  στην ειδική διαδρομή “Σελινούντας“, η οποία είναι η ειδ. διαδρομή Φτέρη στην ανηφορική της εκδοχή. Σίγουρα πρόκειται για μια δήλωση που αν υλοποιηθεί θα χαροποιήσει πολλούς αγωνιζόμενους που έχουν χρόνια να τρέξουν στη Φτέρη και σίγουρα για τους νέους ώστε να ανακαλύψουν αυτή την τόσο ξεχωριστή ειδική διαδρομή.

Ο πρόεδρος κ. Κώστας Μίχαλος αφού υποδέχτηκε τους καλεσμένους, κάλεσε τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Αιγιαλείας κ. Στράτο Βαρδάκη, ως εκπρόσωπο του δημάρχου κ. Θανάση Παναγόπουλου, να κόψουν μαζί την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους διακρίναμε τον πρόεδρο της κοινότητας Σελινούντα κ. Ανδρέα Παπαγεωργίου, τον αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας κ. Σωκ.Μαυρίδη, τον πρόεδρο του Φιλοδασικού Συλλόγου Φτέρης κ. Βασίλη Κωστάρα κ.α..

Το φλουρί της Βασιλόπιτας το έτυχε ο κ Σωκράτης Μαυρίδης. Το δώρο ήταν προσφορά του καταστήματος ηλεκτρικών ειδών Αφοί Λαμπρόπουλοι στο Αίγιο. Την πίτα και τα γλυκά προσέφερε στη λέσχη το ζαχαροπλαστείο Fresh του κ. Δημήτρη Στάικου. Την μικροφωνική και τον προτζέκτορα παρεχώρησε το κατάστημα ηχητικών συστημάτων του κ. Παναγιώτη Μουρδέκα.